Espressif 32 3.5.0 -> upgrade 4.2.0 után nem működik jól a project

Frissítettem az Espressif 32 platformot 3.5.0-ról 4.2.0-ra és az eddig működő projectben hang előállításra használt lbernstone/Tone32 @ ^1.0.0 könyvtár nem működik vele.
Tud valaki megoldást erre?
Addig is visszaállítottam az Espressif 32 platformot 3.5.0-ra.
Erre nehezen találtam meg a megoldást, ezért itt leírom a menetét ahogy nekem sikerült, hátha valaki másnak is segít.

How to another platform version (DOWNGRADE)
/if the project does not work after the upgrade(e.g. ESP32)/
steps:

• open Platformio Home
  • tab Platforms
  • tab Embedded
  • select Espressif 32
  • Installation
  • select version
  • click install
  • wait OK
  • tab Installed
  • uninstall not used version
  • rebuild project
  • HURRY.

Üdvözlettel Steve.

The right (and portable) way is to go to the project’s platformio.ini and set platform = espressif32@3.5.0. This will work for other people who have installed a higher version as their espressif32 platform too then.

Szia Max!
Köszönöm a válaszodat, én is ezt tettem először, de a 4.2.0-ra frissités után felülírta a 3.5.0-t, és gondolom ezért az újraépítés után hibaüzenetet kaptam hogy a fordító nem találja a 3.5.0-s platformot, és leállt.
Lehet hogy mindkét verziót installálni kell és utána beállítani az ini file-ban?
De így felmerül a kérdés hogy miért upgradeljem a régebbit ha nem használható az újabb hibátlanul. Ráadásul a 3.5.0 és a 4.2.0 között még legalább 2 köztes verzió van. Akkor azok sem működnek jól a fent említett könyvtárral? Esetleg más hiba is akad még csak nem tapasztalta senki eddig?
Steve

Szia Max!
Ma újra frissitettem az Espressif 32 platformot, most 3.5.0-ról 4.4.0-ra a projectemben hang előállításra használt lbernstone/Tone32 @ ^1.0.0 könyvtár most sem működik. Sajnos.
Üdvözlettel: Steve