PlatformIO Community

Troubleshooting   PlatformIO IDE


Topic Replies Activity
PlatformIO on VS Code does not find Libraries 8 August 13, 2019
The terminal shell path "platformio" does not exist 14 August 11, 2019
PlatformIO doesnt work 3 August 11, 2019
MSP430 upload failed "No unused FET found." 2 August 9, 2019
Cpp code formater 3 August 5, 2019
Undefined Reference error : After separation of classes 3 August 5, 2019
ESP32 OTA (via ethernet) doesn't want to work 21 August 1, 2019
Attiny44 with arduino as isp doesnt work 11 August 1, 2019
ESP AsyncWebServer & ESP8266WiFi problem 13 July 29, 2019
[SOLVED]My upload task is done for every board on the board list! 2 July 27, 2019
Include errors detected 37 July 27, 2019
Different actions for upload between button and keybinding 3 July 27, 2019
Issues after VSCode install 4 July 26, 2019
Can't open project vscode 4 July 26, 2019
Platformio for Atom project open issue 3 March 14, 2018
How to create custom launch tasks? 6 July 22, 2019
Visual Studio Code - Serial Monitor not working 2 July 20, 2019
VSC PlatfromIO Status Bar 4 July 18, 2019
Build error if time library is installed 6 July 12, 2019
VSC Insider status bar 10 July 11, 2019
SAMD21 enter bootloader mode, without double tap reset 4 July 10, 2019
Don't able to open platformio in VScode 10 July 10, 2019
[MacOS] usb port available but not useable for upload (no such file) [BUG?, workaround provided] 8 July 1, 2019
Serial monitor cannot find port 7 June 29, 2019
Mac OS - v.10.14.5 Mojave - Error downloading to board - Library not loaded: /usr/local/opt/libusb-compat/lib/libusb-0.1.4.dylib 7 June 28, 2019
Problem upload code to ESP-01S 4 June 28, 2019
[Solved] Create __attribute__((section)) Arduino 2 June 24, 2019
PlatformIO home often stuck 2 June 20, 2019
Problem marlin to platformio ide 2 June 20, 2019
VSCode PlatformIO and the dreaded "IntelliSense Index Rebuild" 7 June 20, 2019