PlatformIO Community

Troubleshooting   PlatformIO IDE


About the PlatformIO IDE category (1)
Libdeps hasn't fetched (4)
Running functions on separate pages (15)
VSCode PlatformIO and the dreaded "IntelliSense Index Rebuild" (5)
Mac OS - v.10.14.5 Mojave - Error downloading to board - Library not loaded: /usr/local/opt/libusb-compat/lib/libusb-0.1.4.dylib (4)
Add sources' and headers' directories for VS Code IntelliSense (4)
[ SOLVED ]Table function pointers (3)
Not able to install and open platformio in VScode on fresh Ubuntu 18.04 with fresh VC code (1)
Don't able to open platformio in VScode (9)
Adding wakaama node error (8)
Upload file system image with Windows PC (4)
includePath from c_cpp_properties.json resets itself on restart (3)
Cannot open source file "Arduino.h" (2)
Failed to install PlatformIO IDE.(win 10&&vscode) (9)
Space in path causes error (6)
PlatformIO&VSCode: How to select the project to be build (7)
Old used library generates errors during compilation (3)
Include errors detected ( 2 ) (36)
PlatformIO udevrules outdated on Linux Debian 9 (2)
PlatformIO Atom/VSCode penv error Fedora 29 (2)
Uploading to ESP32 only builds and does not upload (2)
Problem with dependencies - my own files (2)
Expected initializer before ' (2)
Problem in Upload File System image (3)
PlatformIO Debugger (1)
Mbed Project fails to build (memcpy) (2)
Installation on VS Code + Windows 10 never finish (2)
Include libraries not found (2)
STM32 platform conflictions ( 2 ) (29)
Best setup for working across multiple computers? (5)