PlatformIO Community

Troubleshooting   PIO Unified Debugger


Topic Replies Activity
Error: libusb_open() failed when trying to debug 6 October 6, 2019
Debugger won't start 4 September 29, 2019
Debugger only works for some programs 6 September 18, 2019
Pio unified debugger doesn't show peripherals, registers, memory and disassembly views in vscode 3 September 17, 2019
WRover kit - Setting Dual RS232-HS (Interface 0) and Interface 1 2 September 17, 2019
ESP32 Debugging with ESP-Prog not working on Mac 8 September 13, 2019
Esp32 debugging with onboard cp210 10 September 8, 2019
PlatformIO ESP8266 debugging 6 September 3, 2019
Using platformio and vscode to debug native linux (x86_x64) application 4 September 1, 2019
Unknown Source ESP32 JTAG Debug 12 August 31, 2019
ESP32 + Jlink Timeout problem 7 August 30, 2019
ESP32 debugging problems - no continue, step over, etc 13 August 29, 2019
Breakpoints only intermittently respected 2 August 28, 2019
Restarting debugging fails with "file in use" 6 August 28, 2019
TTGO T-Beam debugging with ESP-Prog - Pins? 2 August 28, 2019
ESP32 PIO Debug GDB internal error with espidf projects 22 August 27, 2019
Problem debugging esp32 / esp-prog with windows backslash in filenames 9 August 27, 2019
Beginner with platformio.ini 8 August 2, 2019
ESP32 debugging using breakpoints in library files is not reliable 11 July 30, 2019
Failed to launch GDB - WROVER, ESP-Prog 3 July 24, 2019
Lolin D32 Pro - ESP-Prog 3 July 17, 2019
FT2232H Mini Module Debugger 4 July 12, 2019
Can't get debug_server with pipe_allowed-mode to run 3 July 10, 2019
How to build, debug and run code for STM32 F401RE - in VS Code 2 July 10, 2019
Suddenly don't have permission for debugging 11 June 28, 2019
Particle Debugger for a ESP32 3 June 27, 2019
PIO unified debugger only for paid customers? 4 June 18, 2019
Platform Kendryte K210, PIO Unified Debugger not works 2 May 27, 2019
Debug ArchMaxV1.1 2 May 27, 2019
Finally Working : ESP32 debugging on a Mac (with esp-wrover-kit) 11 May 5, 2019