PlatformIO Community

Troubleshooting   PIO Unified Debugger


Topic Replies Activity
About the PIO Unified Debugger category 1 September 19, 2018
ESP32 PIO Debug GDB internal error with espidf projects 21 August 19, 2019
Unknown Source ESP32 JTAG Debug 6 July 30, 2019
Failed to launch GDB - WROVER, ESP-Prog 3 July 24, 2019
ESP32 + J-link debugger does not start 15 July 16, 2019
FT2232H Mini Module Debugger 4 July 12, 2019
Can't get debug_server with pipe_allowed-mode to run 3 July 10, 2019
How to build, debug and run code for STM32 F401RE - in VS Code 2 July 10, 2019
Suddenly don't have permission for debugging 11 June 28, 2019
Particle Debugger for a ESP32 3 June 27, 2019
Debugger for Arduino uno / Mega and ESP8266 6 June 25, 2019
PIO unified debugger only for paid customers? 4 June 18, 2019
Platform Kendryte K210, PIO Unified Debugger not works 2 May 27, 2019
Debug ArchMaxV1.1 2 May 27, 2019
Finally Working : ESP32 debugging on a Mac (with esp-wrover-kit) 11 May 5, 2019
Unable to use local debugger - cython-hidapi issue 4 May 5, 2019
Unable to debug on TM4C123 platform / Windows 20 April 5, 2019
Debugging Arduino Due with Black Magic Probe and VScode/W10 6 April 1, 2019
None of my debuggers seems to work right 3 March 23, 2019
Can't disable initial break 3 March 23, 2019
Debugging with Black Magic probe on VSCode/macOS 9 March 21, 2019
Atmel ice cannot upload (but debug works) 13 March 21, 2019
Unable to attach debugger to Arduino Due 12 March 15, 2019
Issue with ESP32: JTAG scan chain interrogation failed 10 March 14, 2019
Edit memory contents in Platformio debugger 2 March 4, 2019
Selecting debug environment 2 March 4, 2019
Hexadecimal display of array values in debugger 2 March 4, 2019
Program stopped when instantiating String class, plate stm32f103c8 with arduino framework in VSCode 10 February 28, 2019
PIO debugger works like a charm using BlackMagic Probe first time only 5 February 27, 2019
Using BlackMagic Probe SWD with SAMD21 2 February 26, 2019